Contact opnemen?

Op 26 mei organiseert SAMEN in samenwerking met de Voorkamer een speciale activiteit. We gaan in gesprek met vluchtelingen en asielzoekers over het thema; Crazy Culture. Er is beperkt plaats dus wees er snel bij.

Crazy Culture: zaterdag 26 mei 2018 15:00 – 18:00 uur

De dialoogavond ‘Crazy Culture’ organiseren we in samenwerking met de Voorkamer in Utrecht. Dit is een ontmoetingsplek voor vluchtelingen en asielzoekers die recent in Utrecht zijn komen wonen. De Voorkamer stimuleert integratie in de Nederlandse cultuur waarbij ze rekening houden met persoonlijke talenten en kwaliteiten. De bezoekers van de Voorkamer hebben uiteenlopende (culturele) achtergronden.

De Voorkamer organiseert met wisselende partners dialoog avonden. Ditmaal doen ze dat met ons. Hoe interessant is het om van alle culturen gewoontes en tradities uit te wisselen? Dat is ook precies wat we gaan doen! Wij hebben een middag vol dialogen en creatieve sessies georganiseerd, waarbij de bezoekers van de Voorkamer en mensen van SAMEN met elkaar in gesprek gaan over onderwerpen die in elke cultuur op een andere manier voorkomen. Denk aan; liefdesleven, muziek en sport!

Programma: 26 mei 2018
We starten met een korte kennismaking, daarna gaan we in kleine groepjes in gesprek over verschillende onderwerpen. Ook hebben we nog enkele creatieve werkvormen. Er komen 20 mensen van de Voorkamer en er is plaats van 20 mensen van SAMEN.

De Voorkamer Utrecht.
Kanaalstraat 225
3531CJ Utrecht

Stuur een mail naar info@samen.org om je aan te melden.  Wees er snel bij want er zijn maar 20 plekken.