Contact opnemen?

Daniël was afgelopen november op ons informatieweekend en is enthousiast geworden om naar een project te gaan. Hij zou het liefst rond juni vertrekken. Heb jij interesse om met Daniël mee te gaan?

vrijwilligerswerk buitenland

Wie ben je en wat zijn je plannen?

"Mijn naam is Daniël Smeenk. Ik ben 21 jaar oud en woon in Haarlem. Ik heb een 4-jarige opleiding elektrotechniek afgerond. Nu wil ik iets anders proberen en ontdekken waar mijn ambities nog meer liggen. Het lijkt mij leuk om dit te doen door middel van vrijwilligerswerk in het buitenland. Ik ben bij SAMEN terecht gekomen en ben naar het informatie- en trainingsweekend geweest.

Na het weekend ben ik erg positief over de projecten in Afrika. Met name het project in Swaziland spreekt mij erg aan. De oud-vrijwilligers waren erg enthousiast en bij het project is ook een technische school. Hierbij kan ik misschien wat van mijn eigen technische kennis toepassen. Na mijn aanmelding kan nu mijn voorbereidingstraject beginnen. De eerste stap hierbij is het vinden van een maatje."

reismaatje gezocht

Hoe zou je jezelf omschrijven?

"Ik zou mijzelf omschrijven als een rustig, praktisch en vriendelijk persoon. Ik ben vrij nieuwsgierig en soms best competitief. Ik hou mij graag bezig met de nieuwste films, televisie, muziek en games. Daarnaast ben ik natuurlijk enorm enthousiast om op reis te gaan! "

Wat verwacht je van je maatje?

"Ik hoop een maatje te vinden die net zo enthousiast is als ik. Daarnaast hoop ik dat wij vriendelijk en respectvol met elkaar om kunnen gaan en dat wij van onze ervaringen kunnen leren. Hoewel mijn voorkeur nu uitgaat naar Swaziland ben ik ook ben ik best te overtuigen om naar een ander project te gaan."

Wil jij met misschien met Daniël mee? Neem dan contact op.