Contact opnemen?

Iris wil vanaf april 2018 naar Bolivia voor een periode van minimaal zes maanden. Iris gaat liever niet alleen en is daarom op zoek naar een maatje. Ga jij met Iris mee?

vrijwilligerswerk bolivia kinderen

Wie ben je en wat zijn je plannen?

"Ik ben Iris Raijmakers, 21 jaar oud en ik woon in Noord-Brabant. Ik wil graag vanaf april 2018 naar Bolivia voor minimaal zes maanden. In februari hoop ik mijn bachelor Social Work te behalen. Door mijn studie ben ik bekend geraakt met het werken met verschillende doelgroepen. Ik door de verschillende stages te weten gekomen dat ik de doelgroep kind/jeugd erg leuk vindt om mee te werken. Momenteel werk ik bij kinderen/jongvolwassenen met een (licht) verstandelijke beperking. Daarnaast werk ik op PGB-basis bij een jongen van 25 jaar oud. Hiermee doe ik allerlei klusjes samen en ik breng hem naar paardrijden.

SAMEN en jij kennen elkaar al een poosje

"Inderdaad, in 2013 ben ik met SAMEN mee geweest tijdens de groepsreis naar Kenia & Tanzania. Door deze ervaring wist ik dat ik op een later moment, graag voor een langere tijd, vrijwilligers wilde gaan doen. Het liefste weer met SAMEN, omdat ik SAMEN een betrouwbare en fijne organisatie vindt. Daarnaast kan je met SAMEN naar projecten voor straatkinderen en straatjongeren, een heftige maar tegelijkertijd ook mooie doelgroep.Ik hoop iets (kleins) voor ze te kunnen bieden, zoals een luisterend oor, spelactiviteiten te organiseren of een lach op de gezichten te bezorgen."

Hoe zou je jezelf omschrijven?

"Ik ben een open, nieuwsgierig en enthousiast persoon. Ik ben graag ik gesprek met mensen over van alles en vind nieuwe culturen leren kennen erg interessant. Vandaar dat ik het ook leerzaam vindt om voor bepaalde tijd in een niet-westers land te wonen."

Wat verwacht je van je maatje?

"Ik verwacht in een maatje dat diegene een zelfstandig type is. Het lijkt mij fijn om af en toe verhalen uit te wisselen over onze beleving van ons avontuur. Ik hoop dat we plezier mogen beleven en mooie momenten mogen maken."

Wil jij met Iris mee naar Bolivia? Neem dan vrijblijvend contact op.