Contact opnemen?

Joanny wil graag vanaf september voor 6 maanden naar een project. Ze staat open voor verschillende projecten. Ga jij met haar mee?

joanny zoekt maatje

Wie ben je en wat zijn je plannen?

Ik ben Joanny van Bokhoven, ik ben 18 jaar oud en woon in de buurt van Den Bosch. Momenteel zit ik in het eindexamenjaar van het VWO. In plaats van hierna meteen te beginnen aan een studie ben ik van plan vanaf september 2018  +/- 6 maanden vrijwilligerswerk te gaan doen via SAMEN. Waar ik dit wil gaan doen heb ik nog niet besloten, ik denk dat iedere plek wel iets bijzonders heeft en sta dus open voor suggesties!

Waarom wil je mee met een project van SAMEN?

Ik ben van mening dat straatkinderen en straatjongeren projecten belangrijk zijn voor de mogelijkheid op vooruitgang van ontwikkelingslanden en wil hier graag iets aan bijdragen. Ook denk ik, door dit te ondernemen, dat ik enorm veel zal leren over mezelf, mijn omgeving meer zal gaan waarderen en met een hele open blik naar de wereld zal kunnen kijken. Verder heb ik verschillende bijbaantjes gehad die te maken hadden met kinderen en vind ik het altijd heel leuk met kinderen te werken. Dit alles gecombineerd met een passie voor reizen, zorgt ervoor dat ik er heel erg naar uit kijk dit te gaan doen.

maatjesoproep joanny

Hoe zou je jezelf omschrijven?

Ik zou mezelf omschrijven als spontaan en enthousiast, ik kan makkelijk met mensen leuke en interessante gesprekken voeren en sta erg open voor verschillende gedachtegangen. Ik ben extravert en ben in mijn vrije tijd omringt door vrienden en familie, waarmee ik vaak een hapje ga eten of even de stad in ga. Maar ik hou er ook van om te wandelen, te fotograferen en te sporten.

Wat verwacht je van een maatje?

Ik ben op zoek naar iemand die met net zoveel enthousiasme als ik dit avontuur wil gaan beginnen. Ik hoop iemand te vinden die niet bang is een eigen weg in te slaan, nieuwe dingen te ontdekken en net als ik niet verlegen is en makkelijk contacten legt. Het belangrijkste is dat er een klik is en dat we dit met super veel plezier kunnen gaan beleven!

Wil jij met misschien met Joanny mee? Neem dan contact op.