Contact opnemen?

Lin wil graag vanaf begin 2018 voor een periode van 4 tot 5 maanden via SAMEN naar een project in Bolivia. Op dit moment is ze nog op zoek naar een maatje, ga jij met haar mee? 

vrijwilligerswerk maatje

Wie ben je en wat zijn je plannen?

"Mijn naam is Lin Hovenga, ik ben 17 jaar oud en ik heb net mijn havo-diploma gehaald. Ik heb besloten om niet meteen door te studeren en eerst een tussenjaar te nemen. Niet omdat ik nog niet weet wat ik wil doen, maar omdat ik graag meer van de wereld wil zien en ik daar nu de kans voor heb. In mijn tussenjaar zou ik heel graag via SAMEN naar een project in Bolivia willen voor een periode van ongeveer 4/5 maanden vanaf begin 2018."

Waarom wil je met straatkinderen en straatjongeren werken?

"Ik heb mij altijd al heb willen inzetten voor mensen die het minder hebben. Ik wil volgend jaar Social Work gaan studeren. Het meeleven en werken met straatjongeren lijkt dit mij een ontzettend dierbare en leerzame ervaring. Ik wil mij enerzijds inzetten voor deze groep, anderzijds denk ik er veel van te kunnen leren."

Hoe zou je jezelf omschrijven?

"Mijn vrienden en familie beschrijven mij als optimistisch, vrolijk, nuchter, sociaal, rustig, vriendelijk, spontaan en reislustig. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om gezellig met vriendinnen af te spreken, dans ik in een hiphopteam, houd ik ervan om te lezen, koken en films en series te kijken."

Wat verwacht je van een maatje?

"Ik ben alleen nog op zoek naar iemand die met mij dit avontuur aan wil gaan. Ik zoek een gezellig maatje die, net als ik, positief in het leven staat en er 100% voor wil gaan. Maar het belangrijkste vind ik dat er een klik moet zijn!"

 

Heb jij interesse om met Lin naar Bolivia te gaan? Neem dan vrijblijvend contact op met SAMEN.