Contact opnemen?

Hallo allemaal! Ik ben Sari Roovers, ik ben 22 jaar en vanaf december/januari zou ik graag via SAMEN +/- 6 maanden met iemand vrijwilligerswerk gaan doen in Latijns-Amerika. Ik ben net afgestudeerd als forensisch orthopedagoog (werken met jongeren binnen de criminaliteit), en wil de aankomende periode de wereld gaan verkennen. Ik ben avontuurlijk, en daarom altijd op zoek naar mogelijke momenten om een reis(je) te kunnen maken. Ik hoop met SAMEN een echte bijdrage te kunnen leveren aan het leven van de straatjongeren, en daarnaast ook hun cultuur, tradities en gewoonten te leren kennen.

maatjesoproep

Wie ben ik?

Ik ben een open-minded, vriendelijke en creatieve jongedame. Ik kan erg chaotisch zijn, maar ik ben nooit chagrijnig of heb een slecht humeur. Naast mijn passie voor reizen ben ik graag te vinden bij muziek-concerten, feestjes en festivals. In mijn vrije tijd probeer ik ook wel eens te pingelen op de gitaar, ben ik bezig met het leren van een taal, of ben ik te vinden in de sportschool voor een lesje yoga of zumba. Je kunt mij altijd wakker maken voor een kopje koffie, sushi en chocolade! (oh, en een wijntje of biertje op zijn tijd ;)) 

Wie zoek ik?

Ik zoek iemand die open, gezellig en sociaal is, en die naast Nederland ook graag meer van de wereld zou willen zien. Verder maakt het mij eigenlijk niet uit, zolang de klik er is. Mocht je in dezelfde periode naar Latijns Amerika willen gaan, laat het me dan vooral weten!

Wil jij met Sari mee?

Bekijk dan eerst eens de informatie over vrijwilligerswerk via SAMEN, onze projectpartners en onze voorbereiding. Neem daarna vrijblijvend contact met ons op. Wie weet stap jij dan met Sari het vliegtuig in naar Zuid-Amerika!