Contact opnemen?

Dit najaar wil Janna via SAMEN naar één van onze projectpartners in Afrika of India. Begin april was ze al op ons informatieweekend. Nu is Janna nog op zoek naar een maatje om met haar mee te gaan. In dit bericht stelt ze zich voor. Ga jij met haar mee?

"Mijn naam is Janna en ik ben 20 jaar oud. Ik ben op het moment mijn studie, pedagogiek, aan het afronden. Ik hou van reizen en ik heb dan ook al aardig wat van de wereld gezien. Ik wil sinds 4 jaar geleden al vrijwilligerswerk in het buitenland doen, maar het kwam er steeds niet van. Het leek mij nu wel een goed moment om na het afronden van mijn studie weg te gaan en nog wat werkervaring op te doen, voordat ik echt ga werken."

reismaatje gezocht

Vanwaar je interesse in straatkinderen en straatjongeren?

"Door mijn stages voor school heb ik al wat werkervaring opgedaan in het werk met kinderen. Naast mijn studie heb ik ook een aantal bijbaantjes gehad waar ik met kinderen werkte. Het liefste werk ik met kinderen in de basisschoolleeftijd. Ik heb de minor jeugdzorgwerker gevolgd, waardoor ik ook een jaar in de jeugdzorg heb gewerkt. Vooral in dit jaar ben ik erachter gekomen dat mijn passie ligt in het werken met kinderen, met gedragsproblematiek en stoornissen. Echt met straatkinderen zelf heb ik nog geen ervaring, maar dit trekt mij wel heel erg."

Wat doe zoal in het dagelijks leven?

"In het dagelijks leven ben ik op dit moment natuurlijk bezig aan mijn scriptie. Daarnaast ga ik als ontspanning en sport vaak boksen en skaten. Vooral nu de zomer weer begint ben ik ook vaak te vinden op festivals."

Wat zijn je plannen?

"Ik wil graag dit najaar via SAMEN naar Afrika of India, voor een periode van ongeveer 4 maanden. Omdat ik er nog niet helemaal zeker van ben dat ik op tijd ga afstuderen, wil ik pas vanaf oktober vertrekken.

Hoe zou je jezelf omschrijven? en wat verwacht je van een maatje?

"Ik ben zorgzaam, rustig, een doorzetter, creatief, maar ook wel een beetje chaotisch.Ik ben nog wel op zoek naar een maatje, die graag met mij dit avontuur aangaat. Ik heb geen lijst met wat ik zoek in een maatje, ik zoek vooral iemand met wie het klikt."

Heb jij interesse om samen met Janna naar een project te gaan?
Neem dan vrijblijvend contact op met SAMEN.