Contact opnemen?
Test breadcrumbs

Publicaties van SAMEN

In de afgelopen jaren heeft SAMEN verschillende publicaties gemaakt. Hierin vertellen we over onze activiteiten en hebben we een podium voor onze succesverhalen.

best practices vrijwilligerswerk
best practices vrijwilligerswerk

Best practices

In 2015 zijn we begonnen met het verzamelen van best practices van onze vrijwilligers. We vroegen ze hoe zij vanuit een bescheiden gastrol een bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de kinderen. Dit heeft geresulteerd in 2 publicaties vol ervaringen, voorbeelden en tips voor nieuwe vrijwilligers.

(klik op plaatjes voor pdf / beschikbaar op aanvraag)

 

Leef je Droom

Leef Je Droom

Een boek met inspirerende teksten voor elke dag. Samengesteld door vrijwilligers van SAMEN en Straatvisie. Van Annie M.G. Schmidt tot Pablo Picasso, van Paulo Coelho tot Toon Tellegen.

(binnenkort weer beschikbaar)

 

missie impasse

Missie Impasse

SAMEN schreef een hoofdstuk in een uitgave van verschillende organisaties met een missionaire achtergrond. Het hoofdstuk gaat over de ontmoeting van onze veelal niet-religieuze jongeren en de Don Bosco projecten die zij bezoeken. (beschikbaar op aanvraag)

 

vrijwilligerswerk ervaringen

Filmpjes van vrijwilligers

Op ons YouTube-kanaal vertellen vrijwilligers over hun ervaringen voor, tijdens en na hun vrijwilligerswerk. Wat was er supergaaf, waar heb je veel van geleerd, en wat was er moeilijk?