Contact opnemen?

We hebben een SAMEN trui. Op de voorkant prijkt het Don Bosco logo met de tekst 'Ik kan fluiten'. Op de achterkant staat het SAMEN logo. Ideaal tijdens koude avonden in India, Kenia en Bolivia. Lekker tijdens het studeren of passend bij je joggingbroek op de bank.

SAMEN trui

Good to know: het logo en de tekst op de voorkant worden wit.

Ik kan fluiten

Op de voorkant staat de tekst 'ik kan fluiten'. Deze tekst is afgeleid uit een verhaal uit het leven van Don Bosco. Don Bosco was in gesprek met een jongen uit Turijn. De angstige jongen beantwoorde nauwelijks zijn vragen en Don Bosco komt er maar met moeite achter de naam van de jongen. Hij blijkt 16 jaar oud, kan niet lezen, schrijven of zingen. De jongen zegt beschaamd: "ik kan niets". "Kan je fluiten?" vraagt Don Bosco. Voor het eerste verschijnt er een glimlach op het gezicht van de jongen. Natuurlijk kan hij fluiten!

Wij vinden het een mooie quote met een passend verhaal. Denken dat je niet goed genoeg bent, komt vaak voor. Bij straatkinderen en straatjongeren, maar ook bij onszelf. Het kan fijn zijn je te beseffen dat je niet alles hoeft te kunnen. Wij hopen dat de tekst aanleiding geeft tot verbaasde gezichten en leuke en verassende gesprekken. Mocht je nu niet kunnen fluiten, tja... Je kan het vast leren of je bluft jezelf er doorheen.

Duurzaam

We hebben gekozen voor een duurzame trui. Het is nog best moeilijk om een trui op een duurzame manier te laten bedrukken. Alle aanbieders pretenderen immers duurzaam te zijn. We hebben uiteindelijk gekozen voor green premium. De trui is gemaakt van biologisch katoen en geproduceerd van zonne- en windenergie. Daarnaast is de trui geverifieerd door de Fair Wair Foundation, zij kijken naar de arbeidsomstandigheden waaronder kleding gemaakt wordt.

Bestellen

Wil jij de trui, bestel hem dan nu!

Prijs:         € 34,95*
Maat:        XS - XL (unisex, ze vallen relatief ruim)
* Wij maken geen winst op de verkoop van de truien. We verkopen ze voor iets minder dan de inkoopprijs.

Bestellen mag per mail (info@samen.org). Zet in de mail in elk geval je naam en de gewenste maat. Betalen mag via NL71 INGB 0004 5357 23 t.n.v. Stichting Don Bosco Amsterdam inzake SAMEN. Onder vermelding van: trui en je naam.

Bij voorkeur kom je de trui ophalen of regelen we iets met elkaar. Eventuele verzendkosten zijn voor eigen rekening.